Välkommen till Irritum Radical

Irritum Radical är hem till alla våra egna FoU , spel och media utvecklingsprojekt. Här publicerar vi meddelanden, nyheter, uppdateringar etc relaterade till Radical produkter och tjänster.

Radical Res I UPDATE 1: Klicka här för preview information och bilder av RES I >>>

Vi presenterar: Radical Res I: en retro spelkonsol

Retro Game emulation Made Easy!

Återupplev och dela med yngre generationerna, de fantastiska spel från din barndom såsom: Mega Man, Metroid, Castlevania, Super Mario Bros, Zelda, Street Fighter, Sonic the Hedgehog och tusentals andra.

RES I är en fullt konfigurerad retro spelkonsol. Den är liten och otrolig kraftfull och mångsidig. Den är baserad på den Raspberry PI 2 B dator och Retropie projektet. RES I kör rom filerna från dina favoritspel från system såsom: ATARI, NES, SNES, GAMEBOY, MAME, SEGA, C64, SPECTRUM, PLAYSTATION och många fler!

Vi är medvetna om att många av er älskar retro spel, men inte nödvändigtvis det ändlösa mixtrandet med emulator programvaror, linux configs och den frustrationen över att få en gamepad att fungera. Lyckligtvis älskar vi att göra det åt dig! Allt du eller dina barn behöver göra är att koppla upp RES I till en TV eller bildskärm och bara ha roligt att spela de retro spel du laddade på den!

Naturligtvis finns det också massor av nya retro spel, så kallade homebrew spel, att njuta av!

Du kan välja ett antal olika standard konfigurationer av RES I. För tekniknördar erbjuder vi även hjälp med många specifika behov, såsom overklocking, koppla upp ursprungliga gamepads från dina favorit konsoler och / eller annan specialiserade IO behov för byggandet av custom arcade machines.

Vi planerar även tjänster för skapandet av homebrew spel och säkerhetskopiering av ROM från de gamla spelkassetter som du kanske har kvar från gamla konsoler.

Håll ett öga på denna sida de kommande veckorna för meddelanden och tillgänglighet!
RES I och Julen kommer snart!

De första RES I konfigurationer består av: RES I konsolen (svart, vit eller genomskinlig ) med 16 GB klass 10 UHS-1 microSD-kort, HDMI-kabel, Logitech F310 Handkontroller och WiFi dongle.

Skärmdumpar, videos och bilder från RES I kommer att visas snart. Se också till att mejla oss om du vill vara den första att underrättas om tillgänglighet och när förbeställning öppnas!

 

 

Ring oss på 0253 20954 eller mejla till info@irritum.com